LÄNNA BILCENTER – Din Mitsubishi handlare söder om Stockholm

EXTERIÖR

BÅDE ARBETE OCH FRITID

L200 UTMÄRKER SIG MED HÖG KOMFORT VILKET BIDRAR TILL BILENS ANVÄNDBARHET BÅDE I ABETET OCH PÅ FRITIDEN.

DOUBLE CAB

CLUB CAB

4-dörrars Double Cab-modellen, med sitt fullstora baksäte, erbjuder personbilskomfort för alla fyra passagerare.

2-dörrars Club Cab-modellen har plats för fyra personer tack vare två nedfällbara sittdynor med 3-punktsbälten för två baksätespassagerare.

UNDERLÄTTAR VARDAGEN

 

Med ett robust insteg kliver du med lätthet in och ut ur kupén, trots hög markfri gång.

 

ELEGANTA DETALJER

 

Xenonljus med LED i strålkastarna på L200 är väl tilltaget och ger ett maskulint uttryck.

 

KLASSLEDANDE VÄNDRADIE

 

Vändradien är förvånansvärt liten för en bil av denna storlek, vilket gör L200 särskilt lätt att parkera och manövrera. Styrningen är sportigt responsiv och ratten är lätt att vrida.

 

BÅDE ARBETE OCH FRITID

Den har samlat på sig decennier av arbetslivserfarenhet. Den har burit otaliga lass och dragit lika många släp. Den har tagit sig fram i hårda väder och över lösa underlag. Och den har klarat jobbet.

GENERÖSA UTRYMMEN

RES KOMFORTABELT I DEN NYA L200 TACK VARE KLASSLEDANDE INNERMÅTT OCH RUM NOG FÖR ATT BEKVÄMT STRÄCKA UT BENEN. NYA SÄTEN AV HÖG KVALITET ÖKAR KOMFORTEN FÖR ALLA ÅKANDE MED BLAND ANNAT NYDESIGNADE FRAMSÄTEN.

TYST OCH KOMFORTABEL

 

Strategiskt placerat material för ljudisolering och vibrationsdämpning bidrar också till en tyst och komfortabel upplevelse.

Allt man kan tänkas behöva, inklusive praktiska förvaringsmöjligheter, finns där för att bidra till en angenäm resa.

 

 

OLIKA KLÄDSLAR

 

Sittkomforten är utan tvekan i klass med de flesta personbilars. De skålformade stolarna finns i två olika klädselalternativ beroende på vald utrustningsnivå.

 

INTERIÖR

TEKNIK

FÖRAREN HAMNAR

I HÖGSÄTET

FÖR DEN SOM ANVÄNDER BILEN I JOBBET ÄR DET SVÅRT ATT HITTA EN TREVLIGARE ARBETSPLATS.

SMARTPHONE LINK DISPLAY

 

Ladda ner vår app med instruktion om hur man använder Smartphone Link Display. itunes.apple.com

STÖDJER APPLE CARPLAY

 

Med Siri's röststyrning kontrollerar du navigation, telefon och textmeddelanden under körning. Läs mer om Apple CarPlay på Apples hemsida.

BACKKAMERA

 

Via färddatorns display i mittkonsollen ser du när backväxeln läggs i vad som sker bakom bilen.

 

 

SUPER SELECT 4WD-II

 

Med omkopplaren kan du växla mellan bakhjulsdrift (2H) och fyrhjulsdrift (4H) i hastigheter upp till 100 km/timme. När det börjar bli tufft kan du spärra mittdifferentialen genom att välja läge 4HLc. I branta backar, lera och snö finns möjligheten att även spärra bakre differentialen via en knapp på instrumentpanelen (4LLc)

ALLTID NÄRA TILL HANDS

 

Ratten i L200 är utrustad med kontroller för radio och farthållare samt kontroller för Bluetooth® handsfree. Sportiga växelpaddlar låter dig växla med ett enkelt tryck på paddlarna utan att du behöver ta händerna från ratten.

PRESTANDA

STARK OCH EFFEKTIV

ENASTÅENDE BRÄNSLEEKONOMI. EXTREMT LÅGA CO2-UTSLÄPP. 2,4-LITERS TURBODIESELMOTORN GER ALL DEN EFFEKT OCH VERKNINGSGRAD SOM MAN KAN KRÄVA AV EN PICKUP TACK VARE BLAND ANNAT CYLINDERBLOCK I ALUMINIUM OCH COMMON RAIL DIREKTINSPRUTNING.

5-STEGAD AUTOMATLÅDA MED SPORTLÄGE

 

Välj den 5-stegade automatlådan för bekväm körning utan att offra sportigheten. Sportläget gör att du kan växla upp och ner genom ett lätt tryck på växelspaken framåt eller bakåt, vilket ger känslan av en sportig manuell växellåda.

 

 

 

STARK OCH EFFEKTIV

L200 är konstruerad för maximal stabilitet och maximalt väggrepp. Den kraftiga ramen bidrar till robusta köregenskaper och karossens strömlinjeform ger stabilitet på vägen. Pålitlig fyrhjulsdrivning tillsammans med avancerad hjulupphängning garanterar att du har full kontroll oavsett underlag.

ROBUST

HJULUPPHÄNGNING

Framhjulen är upphängda i dubbla A-armar som ger fin komfort på väg och samtidigt den långa fjädringsväg som behövs för att få den flexibilitet som krävs när det ska bära av över diken och vallar. Bakaxeln är stel och upphängs i kraftiga bladfjädrar för att tåla tung last under de svåraste körförhållanden.

SÄKERHET

SJU KROCKKUDDAR

I händelse av en kollision så hjälper sju krockkuddar till att skydda dig och dina passagerare. Systemet består av krockkuddar fram, främre sidokrockkuddar, krockgardiner och knäkrockkudde för föraren.

STARTHJÄLP I BACKE

 

När du startar i en brant backe förhindrar HSA att bilen rullar bakåt när bromsen släpps genom att hålla kvar bromskraften i upp till två sekunder eller tills du ger gas.

 

BÄTTRE SÄKERHET VID LÅNGKÖRNING

 

En indikation på multi-informationsdisplayen kombinerat med ett larm varnar föraren när bilen är på väg att avvika från körfältet.

 

UTRUSTNING

  • <      SÄKERHET

  • <      INTERIÖR

  • <      EXTERIÖR

SPECIFIKATION

  • <      SAMMANFATTNING

  • <      MÅTT OCH VIKT

  • <      MOTOR

BOKA PROVKÖRNING

MODELL:

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

FRÅN 234 900 KR (EXKL. MOMS)

 

VID FINANSIERING: 2 936 KR/MÅN*

FÖRMÅNSVÄRDE: 1 746 KR/MÅN**

*Månadskostnaden avser en bilkredit från MMC Bilfinans med en löptid om 36 månader och ett slutligt restvärde motsvarande ca 41% av bilens totalpris.

Kontakta oss för mer information om gällande ränta. **Förmånsvärde netto per månad (vid 50% marginalskatt).

Välkommen till Länna Bilcenter AB

Länna Industriområde

 

Fräsarvägen 1, 142 50 Skogås

Tel. försäljning: 08 - 544 900 02

Tel. verkstad: 08 - 544 900 03

Våra öppettider:

 

Försäljning:

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Lördag 11.00 - 15.00

Söndag 11.00 - 15.00

Verkstad & reservdelar:

Måndag - Fredag 08.00 - 17.00

 

Information

Coockies

Integritetspolicy

 

Copyright © 2018 Länna Bilcenter AB. Alla rättigheter reserverade  |  Design och produktion Arbanz Media Group AB, Stockholm