LÄNNA BILCENTER – Din Mitsubishi handlare söder om Stockholm

FRÅN 399 900 KR

 

 

VID AVBETALNING: 3 999 KR/MÅN*

FÖRMÅNSVÄRDE: 1 113 KR/MÅN***Månadskostnaden avser en bilkredit från MMC Bilfinans med en löptid om 36 månader och ett slutligt restvärde motsvarande ca 41% av bilens totalpris.

Kontakta oss för mer information om gällande ränta. . **Förmånsvärde netto per månad (vid 50% marginalskatt).

BOKA PROVKÖRNING

EXTERIÖR

INTERIÖR

TEKNIK

PRESTANDA

SÄKERHET

UTRUSTNING

SPECIFIKATIONER

EXTERIÖR

MER KRAFT, MER KONTROLL, MER KLIMATSMART

UPPLEV KÖRGLÄDJE PÅ EN HELT NY NIVÅ MED NYA MITSUBISHI OUTLANDER PLUG-IN HYBRID. MED ELMOTORER PÅ BÅDE FRAM- OCH BAKAXELN SOM ARBETAR TILLSAMMANS MED EN EFFEKTIV OCH KRAFTFULL BENSINMOTOR - HAR DU OPTIMAL PRESTANDA FÖR ALLA DINA BEHOV.

/ UPPLEV ELDRIFT PÅ ETT HELT NYTT SÄTT

MER KRAFT

NY 2.4 ATKINSON BENSINMOTOR OCH EN STÖRRE ELMOTOR FÖR MER KRAFT. BAKRE ELMOTORNS EFFEKT HAR ÖKATS MED 10KW.

MER KONTROLL

FÖRFINAD FYRHJULSDRIFT OCH TVÅ NYA KÖRLÄGEN FÖR BÄTTRE KONTROLL. SNOW FÖR BÄTTRE FRAMKOMLIGHET PÅ SNÖ OCH OJÄMNA UNDERLAG. SPORT FÖR AKTIVARE KÖRNING MED BÄTTRE PRESTANDA.

MER KLIMATSMART

BÄTTRE BATTERIKAPACITET GER LÄNGRE ELDRIFT OCH ETT MER KLIMATSMART BILÄGANDE. NYA BATTERICELLER HAR ÖKAT BATTERIETS KAPACITET OCH FÖRLÄNGT ELDRIFTEN MED 15%

KRAFTFULL FORMGIVNING

DEN VISUELLA IDENTITETEN I FRONTEN, DYNAMIC SHIELD,

FÖRMEDLAR KÄNSLAN AV PRESTANDA OCH SÄKERHET.

SOFISTIKERADE OCH SPORTIGA DETALJER

LYKTORNA FÖLJER DEN DISTINKTA KAROSSEN PÅ ETT STILFULLT SÄTT. DET ÄR INTE BARA SNYGGT, UTAN GER OCKSÅ EN FANTASTISK VIDVINKEL TILLSAMMANS MED DE NYA LED-STRÅLKASTARNA.

FÄRGER

Välj mellan åtta olika exteriörfärger. Därtill kommer fyra klädselalternativ.

SPARA PÅ BÅDE MILJÖN

OCH PLÅNBOKEN

MED SPARKALKYLATORN KAN DU RÄKNA UT HUR MYCKET DU KAN SPARA GENOM ATT KÖRA EN OUTLANDER PLUG-IN HYBRID JÄMFÖRT MED EN BIL MED BARA FÖRBRÄNNINGSMOTOR.

INTERIÖR

MER KLIMATSMART

BÄTTRE BATTERIKAPACITET GER LÄNGRE ELDRIFT OCH ETT MER KLIMATSMART BILÄGANDE. NYA BATTERICELLER HAR ÖKAT BATTERIETS KAPACITET OCH FÖRLÄNGT ELDRIFTEN MED 15%

UPPVÄRMD RATT

KLÄDSEL

DEN UPPVÄRMDA RATTEN GER ETT BEHAGLIGARE GREPP NÄR DET ÄR KALLT. STRÖMBRYTAREN ÄR BEKVÄMT PLACERAD PÅ MITTKONSOLEN.

FINNS I TEXTILKLÄDSEL COMFORT-TEC, SVART LÄDERKLÄDSEL, GRÅ LÄDERKLÄDSEL OCH LÄDERKLÄDSEL PREMIUM X (TILLVAL).

RYMLIG KOMFORT

OCH HELT NY ELEGANS

KLIV IN I EN OAS AV KOMFORT OCH ELEGANS DÄR KÖRGLÄDJEN FÖRSTÄRKS AV GENERÖST BENUTRYMME, LYXIGA BEKVÄMLIGHETER OCH EN EXTREMT TYST ÅKTUR. I DE OMFAMNANDE FRÄMRE STOLARNA FÅR KROPPEN SKÖNT STÖD ÄVEN FRÅN SIDORNA. ALLA SÄTEN ÄR OMSORGSFULLT TILLVERKADE AV MATERIAL MED HÖG KVALITET. BAKSÄTENA KAN FÄLLAS SÅ ATT DU ENKELT OCH FLEXIBELT KAN ANPASSA BAGAGEUTRYMMET FÖR ALLA DINA TRANSPORTBEHOV.

TEKNIK

TEKNOLOGI SOM

GER DIG KONTROLLEN

AVANCERADE NYA SÄKERHETSFUNKTIONER BIDRAR TILL BÅDE SÄKRARE OCH MER AVSLAPPNAD KÖRNING – PÅ VÄGEN OCH I PARKERINGSHUSET, PÅ DAGEN OCH OM NATTEN. FRÅN FÖRARPLATSEN KAN DU ENKELT FÖLJA OCH KONTROLLERA BILENS PLUG-IN HYBRID-SYSTEM UNDER KÖRNING.

PRIORITERAD ELDRIFT

 

Tryck på EV-knappen för att välja prioriterad eldrift och minimera användningen av bensinmotorn. Så enkelt väljer du en tystare färd med lägre utsläpp, och har fortfarande fyrhjulsdrift via de dubbla elmotorerna.

360-GRADERSVY MED FYRA KAMEROR

 

Med kameror monterade fram- och baktill samt på sidorna av bilen kan flera olika vyer (inklusive fågelperspektiv) presenteras på instrumentdisplayen. Kamerorna visar vad som döljer sig i döda vinklar och underlättar när du ska parkera.

PEKA ELLER PRATA

 

Telefonsamtal, navigation, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på din musik hanteras enkelt genom den inbyggda pekskärmen. Med röstkommandon styr du enheten så du kan hålla händerna kvar på ratten och kan fokusera på vägen.

SMARTPHONE LINK DISPLAY

 

Ladda ner vår app med instruktion om hur man använder Smartphone Link Display.

STÖDJER APPLE CARPLAY

 

Med Siri's röststyrning kontrollerar du navigation, telefon och textmeddelanden under körning.

HÖGKLASSIGT LJUD

 

Med utrustningsnivå Business får du AUDIOPAKET. 8 högtalare och en subwoofer från ROCKFORD FOSGATE.

PRESTANDA

80% UPPLADDAT PÅ 25 MIN

DU KAN LADDA BATTERIET HEMMA PÅ 3-5 TIMMAR MEDAN DU SOVER, ELLER VID SÄRSKILDA LADDSTATIONER UPP TILL 80 % PÅ SÅ LITE SOM 25 MINUTER.

/ INNOVATION MED VÄSSAD PRESTANDA

Det redan innovativa systemet – Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) – har nu förfinats ordentligt med en högeffektiv bakre elmotor som ökat uteffekten med 10%, en större och mer bränsleeffektiv bensinmotor och mer sofistikerad energistyrning. Allt byggt på unika erfarenheter för största möjliga tystnad, mjuk körning och optimal drivkraft.

1. Främre elmotor 2. Bakre elmotor 3. Ny 2,4-liters bensinmotor 4. Generator 5. Främre PDU (Power Drive Unit) 6.  Bakre EMCU (elektrisk motorstyrenhet) 7. Batteri

SÄKERHET

/ SJU KROCKKUDDAR

& EN STARK KAROSS

OUTLANDER HAR SJU KROCKKUDDAR SOM TILLSAMMANS MED DEN MYCKET STARKA KAROSSTRUKTUREN RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION) SKYDDAR DE ÅKANDE.

AUTOMATISKT KOLLISIONS-

VARNINGSSYSTEM (FCM)

 

 

Det automatiska kollisionsvarningssystemet hjälper till att förhindra en kollision eller begränsa skadorna om en kollision är oundviklig. Systemet reagerar på såväl fordon som fotgängare med hjälp av både kamera och radar.

VARNINGSSYSTEM VID BACKNING [RCTA]

 

 

 

En symbol visas i multi-displayen när RCTA är aktiv. Om radarsensorerna i den bakre stötfångaren upptäcker fordon som närmar sig när backväxeln är i visas ett varningsmeddelande i displayen, samtidigt som du hör en ljudsignal och lampor blinkar i båda speglarna.

AKTIV FARTHÅLLARE (ACC)

 

 

Den aktiva farthållaren använder radar för att hålla det valda avståndet mellan dig och framförvarande fordon. Det avlastar dig som förare och ser till att minska stressen i trafiken, särskilt vid köbildning.

DÖDA-VINKELN-VARNING (BSW)

 

 

Denna säkerhetsfunktion använder radarsensorer i den bakre stötfångaren för att upp- täcka fordon i dina döda vinklar till höger och vänster. En symbol visas i sidospegeln när BSW är aktiverat och blinkers inte är på.

UTRUSTNING

SPECIFIKATION

BOKA PROVKÖRNING

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

MODELL:

Välkommen till Länna Bilcenter AB

Länna Industriområde

 

Fräsarvägen 1, 142 50 Skogås

Tel. försäljning: 08 - 544 900 02

Tel. verkstad: 08 - 544 900 03

Våra öppettider:

 

Försäljning:

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Lördag 11.00 - 15.00

Söndag 11.00 - 15.00

Verkstad & reservdelar:

Måndag - Fredag 08.00 - 17.00

 

Information

Coockies

Integritetspolicy

 

Copyright © 2018 Länna Bilcenter AB. Alla rättigheter reserverade  |  Design och produktion Arbanz Media Group AB, Stockholm