EXTERIÖR

SOFISTIKERADE OCH SPORTIGA DETALJER

LYKTORNA FÖLJER DEN DISTINKTA KAROSSEN PÅ ETT STILFULLT SÄTT. DET ÄR INTE BARA SNYGGT, UTAN GER OCKSÅ EN FANTASTISK VIDVINKEL TILLSAMMANS MED DE NYA LED-STRÅLKASTARNA. DEN NYA TAKLUCKAN GER LJUSINSLÄPP SOM ÖKAR RYMDEN I KUPÉN.

FÄRGER

Välj mellan åtta olika exteriörfärger. Därtill kommer tre klädselalternativ. Mitsubishi Plug-in Hybrid finns nu även i Cool Silver.

INTERIÖR

UPPDATERAD KUPÉ

OUTLANDER PLUG-IN HYBRID HAR BLIVIT UPPDATERAD

MED MÅNGA SMARTA FUNKTIONER

KLÄDSEL

UPPVÄRMD RATT

FINNS I SVART LÄDER MED KONTRASTSÖMMAR I SILVER, BRUNT LÄDER MED RÖDA KONTRASTSÖMMAR, TEXTILMATERIALET COMFORT TECH ELLER

LÄDERKLÄDSEL S-EDITION.

FÖRBÄTTRAD

KOMFORT

UPPVÄRMD RATT GER BEHAGLIGARE GREPP NÄR DET ÄR KALLT. PRAKTISKA KNAPPAR FÖR LJUDSYSTEMET, BLUETOOTH® HANDSFREE OCH KAMERASYSTEMET ÄR PLACERADE PÅ RATTEN OCH LÄTTA ATT NÅ.

OUTLANDER PLUG-IN HYBRID HAR EN TYSTARE KUPÉ SOM GER EN BEHAGLIGARE KÖRUPPLEVELSE, TACK VARE TILL EXEMPEL OMARBETAD HJULUPPHÄNGNING, NYTT STYVARE CHASSI OCH KAROSS, NYA DÄCK OCH FÄLGAR SAMT MER LJUDDÄMPANDE MATERIAL.

TEKNIK

TEKNOLOGI SOM

GER DIG KONTROLLEN

FRÅN FÖRARPLATSEN KAN DU ENKELT FÖLJA OCH KONTROLLERA BILENS HYBRID-SYSTEM UNDER KÖRNING.

PRIORITERAD ELDRIFT

360-GRADERSVY MED FYRA KAMEROR

Tryck på EV-knappen för att välja prioriterad eldrift och minimera användningen av bensinmotorn. Så enkelt väljer du en tystare färd med lägre utsläpp, och har fortfarande fyrhjulsdrift via de dubbla elmotorerna.

Med kameror monterade fram- och baktill samt på sidorna av bilen kan flera olika vyer (inklusive fågelperspektiv) presenteras på instrumentdisplayen. Kamerorna visar vad som döljer sig i döda vinklar och underlättar när du ska parkera.

PEKA ELLER PRATA

Telefonsamtal, navigation, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på din musik hanteras enkelt genom den inbyggda pekskärmen. Med röstkommandon styr du enheten så du kan hålla händerna kvar på ratten och kan fokusera på vägen.

SMARTPHONE LINK DISPLAY

STÖDJER APPLE CARPLAY

Ladda ner vår app med instruktion om hur man använder Smartphone Link Display.

Med Siri's röststyrning kontrollerar du navigation, telefon och textmeddelanden under körning.

HÖGKLASSIGT LJUD

MED UTRUSTNINGSNIVÅ BUSINESS FÅR DU AUDIOPAKET, 8 HÖGTALARE OCH EN SUBWOOFER FRÅN ROCKFORD FOSGATE.

PRESTANDA

80% UPPLADDAT PÅ 25 MIN

DU KAN LADDA BATTERIET HEMMA PÅ 3-5 TIMMAR MEDAN DU SOVER, ELLER VID SÄRSKILDA LADDSTATIONER UPP TILL 80 % PÅ SÅ LITE SOM 25 MINUTER.

54 KM PÅ ELDRIFT

TOTAL KONTROLL

Upp till 54 km körsträcka på enbart el gör att de flesta körningar kan klaras utan hjälp av bensinmotorn. Framdrivningen är tyst och kraftfull. Toppfarten på enbart el är ända upp till 120 km/h.

Nyskapande fyrhjulsdrift med dubbla elmotorer samarbetar med fyrhjuldriften S-AWC för att ge varje enskilt hjul optimal drivkraft och bästa väggrepp, så att du kan njuta av mjuk, kraftfull acceleration och stabila köregenskaper på alla underlag.

SÅ FUNGERAR PLUG-IN HYBRID TEKNIKEN

SJU KROCKKUDDAR

& EN STARK KAROSS

OUTLANDER HAR SJU KROCKKUDDAR SOM TILLSAMMANS MED DEN MYCKET STARKA KAROSSTRUKTUREN RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION) SKYDDAR DE ÅKANDE.

MINSKA RISKERNA FÖR KOLLISION

RADARSENSORER HJÄLPER DIG ATT BACKA UT PÅ TRAFIKERADE VÄGAR

Varningssystemet varnar dig när din bil närmar sig framförvarande bil för hastigt. Vid stor risk för kollision sker en automatisk inbromsning.

En symbol tänds i kombinationsinstrumentet när RCTA är aktivt. Om radarsensorerna i den bakre stötfångaren upptäcker ett fordon som närmar sig när backväxeln är ilagd, varnar en ljudton samtidigt som lampor blinkar i båda sidobackspeglarna.

AUTOMATISKT KOLLISIONSVARNINGSSYSTEM (FCM)

DET AUTOMATISKA KOLLISIONSVARNINGSSYSTEMET HJÄLPER TILL ATT FÖRHINDRA EN KOLLISION ELLER BEGRÄNSA SKADORNA OM EN KOLLISION ÄR OUNDVIKLIG.

DÖDA-VINKELN-VARNING (BSW)

Med hjälp av radarsensorer monterade i den bakre stötfångaren arbetar BSW-systemet för att upptäcka fordon som döljer sig i dina döda vinklar.

UPPMÄRKSAMHET

Om körriktningsvisaren är påslagen hörs en ljudton och lampan i sidobackspegeln (på berörd sida) blinkar för att påkalla din uppmärksamhet.

SÄKERHET

UTRUSTNING

  • <      SÄKERHET

  • <      INTERIÖR

  • <      EXTERIÖR

SPECIFIKATIONER

  • <      SAMMANFATTNING

  • <      MÅTT OCH VIKT

  • <      MOTOR

BOKA PROVKÖRNING

MODELL:

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

FRÅN 399 900 KR

 

VID AVBETALNING: 3 999 KR/MÅN*

FÖRMÅNSVÄRDE: 1 150 KR/MÅN**

*Månadskostnaden avser en bilkredit från MMC Bilfinans med en löptid om 36 månader och ett slutligt restvärde motsvarande ca 41% av bilens totalpris.

Kontakta oss för mer information om gällande ränta. **Förmånsvärde netto per månad (vid 50% marginalskatt).

INTERIÖR

TEKNIK

UTRUSTNING

PRESTANDA

SPECIFIKATIONER

EXTERIÖR

BOKA PROVKÖRNING

LÄNNA BILCENTER – Din Mitsubishi handlare söder om Stockholm

Välkommen till Länna Bilcenter AB

Länna Industriområde

 

Fräsarvägen 1, 142 50 Skogås

Tel. försäljning: 08 - 544 900 02

Tel. verkstad: 08 - 544 900 03

Våra öppettider:

 

Försäljning:

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Lördag 11.00 - 15.00

Söndag 11.00 - 15.00

Verkstad & reservdelar:

Måndag - Fredag 08.00 - 17.00

 

Information

Coockies

Integritetspolicy

 

Copyright © 2018 Länna Bilcenter AB. Alla rättigheter reserverade  |  Design och produktion Arbanz Media Group AB, Stockholm